23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

24.04.2024 69

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı ilçemizdeki Atatürk Anıtı´na çelenk konulması ile başlayan etkinlikler Kapalı Spor Salonunda yapılan törenle devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından ilçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Ali YOLAL ve Belediye Başkanımız Sayın Barış DEMİRCİ öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı. Törende açılış konuşmasını  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir ALP yaptı.

Halitpaşa İlkokulu olarak bizde programa 3/C sınıfı öğrencilerinin öğretmenleri İbrahim VAROL ve eğtici Ziyettin ŞEN ile hazırladıkları Folklor ekibi, 1/C sınıf öğrencilerinin öğretmenleri Sena ŞAHİNER öncülüğünde hazırladıkları 7 Bölge 7 Oyun, 4/A sınıfı öğrencisi Bedirhan KORKMAZ'ın şiiri ve çeşitli yarışmlara her sınıf seviyesinden öğrencilerimiz ile katıldık. Okulumuz Top Taşıma Yarışmasında 1. olurken İp atlama ve Çuval yarışında da öğrencilerimiz dereceye girdiler.  Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri taktım edildikten sonra bayram kutlama programı sona erdi. Programda emeği geçen tyüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.