Halitpaşa İlkokulu

Vizyon: Öğrenmenin temel ihtiyaç hissedildiği, hem öğrenenlerin hem de öğretenlerin birbirinin gelişimine yardımcı olduğu, herkesin yaptığından emin olduğu, sürekli öğrenen ve gelişen , sevgi ve kardeşliğin hakim olduğu, erdemli, hayatta ayakları üstünde durabilen “21. yüzyıl insanını yetiştirmek.”

Misyon: Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: SIVI YAKIT
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Satranç kursu vardır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Sıfır Atık, Okulum Temiz E-Twinning, Okuyan Artvin, Bilgeartvin projeleri uygulanmaktadır
Diğer Hususlar: Okulumuz 2022-23 eğitim öğretim yılı 1. döneminde yeni yerleşim yerine taşınmış ve sıfır binada eğitim öğretime başlamıştır. Okulumuz müstakil ilkokul olarak devam etmektedir.

Telefon - 04668112026

Belgegeçer - (466) 811 2026

WEB - https://halitpasa1.meb.k12.tr

Adres - HALİTPAŞA İLKOKULU LİVANE MAH. ŞEHIT ER MUSTAFA ÇINAR SK. NO 1 YUSUFELİ / ARTVİN

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Livane Mah. Şehit Er Mustafa Çınar Sok. No:1 Yusufeli/ARTVİN

Ulaşım İl Merkezine Otobüs ve Minibüs seferleri her yarım saatte bir yapılmaktadır. Ayrıca Erzurum ve Rize üzerinden hem Otobüs hem de Uçakla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezinde olup İl merkezine uzaklığı 80 km´dir.